Zet jezelf weer op de rit!


Loopt jouw ‘motor’ ook regelmatig vast en raak jij daardoor oververhit?

Ik richt mij in mijn praktijk vooral op de ‘vastlopers’ in de maatschappij.
Wat zijn vastlopers? Uit ervaring blijkt dat je, een aantal keren in je leven, een schakelpunt bereikt. Dit ligt rondom de 26e en 52e levensjaar.

Dat zijn momenten in je leven waarbij je o.a. extra gevoelig bent voor angstenstressspanningen op het werk en in je relatie en zorgen om de toekomst.

 

Herken jij dit?

√ Zit jij rond een ‘schakelpunt’ in je leven?

  Heb je ook het gevoel ‘is dit het nou’?

Ben jij altijd weer diegene die als laatste het pand verlaat omdat jouw agenda vol staat met deadlines?;

 Wil jij ook alles onder controle houden en is stress voor jou het nieuwe normaal?

 Heb je het gevoel dat je constant tegen de stroom ingaat?

 Voel je dat er meer te bereiken is voor je, maar weet je niet welke stap je moet nemen?

 Wil jij je hart volgen en doen waar je gelukkig van wordt?

Wil jij lichter leven?

Mijn naam is Hans Siepman en ik ben oprichter van coachpraktijk Lichter Leven Leusden.

Ik weet wat het is om door een diep dal te gaan, maar ik weet ook hoe het voelt om daar weer uit te komen. In 2014 kreeg ik te maken met boventalligheid, stress en gezondheidsklachten. Dat was voor mij het schakelpunt en achteraf kan ik zeggen dat deze moeilijke periode me veel heeft gebracht.

Door steun van mijn vrouw en gezin krabbelde ik weer op. Ik ging mij verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik stuitte op het  boek ‘Start vandaag met lichter leven’ van Robert Bridgeman.  Ik herkende heel veel van mijzelf in dit boek. Het boek beschrijft heel goed hoe mensen zichzelf gevangen houden, terwijl ze tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken. Zo is het ook met mij gaan. Ik leerde om mijn angsten en overtuigingen te overwinnen en hoe ik stappen durfde te nemen. Daarna ging alles heel snel. Ik heb de Transformatie coachopleiding gevolgd volgens de Bridgemanmethode. Hier leerde ik o.a. hoe ik anderen kan helpen om ‘lichter’ te leven.

Ik gun jou dit ook. In een demonstratie van een paar uur laat ik jou nader kennis maken met de Bridgemanmethode. Ik vertel en laat jou ervaren wat de mogelijkheden zijn om ook te leven zoals jij dat wilt. We gaan het hebben over:

 • Kracht van Dankbaarheid
 • Wet van de Aantrekkingskracht
 • Levenspassie
 • Wensen, dromen en verlangens
 • Affirmaties en visualisatietechnieken
 • Doelen stellen en doelen bereiken

In deze demonstratie krijg je informatie en doen we verschillende oefeningen.

 • Je leert wat je bewust doet en wat onbewust.
 • Je krijgt instructies om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen.
 • Je leert hoe je in korte tijd stress kunt reduceren.
 • Je krijgt inzicht hoe je identiteit is ontstaan en wat de invloed daarvan is op jouw leven.
 • Je leert een positief zelfbeeld te ontwikkelen.
 • Je ervaart de kracht van positief denken.
 • Je gaat ervaren wat er tussen jou en liefde staat.
 • Je krijgt een effectieve zelfhelpmethode om je angsten te overwinnen.
 • Je leert jezelf door de spiegel van anderen te zien.
 • We doen oefeningen om te werken aan je relaties.
 • Je krijgt inzicht hoe je jouw leven in balans kunt brengen.
 • Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Wat levert deze oefeningen en instructies jou nu op?

 • Hoe je piekeren en een vol hoofd vanaf nu kunt aanpakken.
 • Hoe je effectief stress kunt reduceren en hoe je grenzen kunt aangeven.
 • Hoe je in korte tijd kunt ontspannen en tot rust kunt komen.
 • Hoe je beter kunt concentreren en hoe je geheugen scherper kan worden.
 • Hoe jouw blik op jezelf en de wereld in positieve zin kan gaan veranderen.
 • Hoe je een baaldag kan omzetten waardoor je fluitend naar je werk kan gaan.
 • Welke stappen je kunt nemen om je emoties in balans te brengen en van jezelf te gaan houden.
 • Hoe jij de relaties met anderen kunt verbeteren waardoor je verlost bent van frustraties en ergernissen.
 • Hoe jij je krachtiger en energieker kunt voelen.
 • Hoe je veel meer kunt genieten van het leven door in het NU te leven.
 • Welke stappen je kunt nemen om je helemaal top te gaan voelen.

Heb jij interesse voor een demonstratie? Geef je dan hier op.

Aanvraag

* indicates required
Hans Siepman / Lichter Leven Leusden gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via . We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.