Ervaringen


Wat vinden anderen van mijn aanpak?:

Je krijgt bij Hans het gevoel dat je mag zijn wie je bent en dat alles wat besproken wordt tussen die vier muren blijft. Hij krijgt in een relatief kort gesprek de pijnpunten op tafel. Daarmee kun je met elkaar direct afstemmen waar je aan zou willen werken en welke technieken daarvoor bruikbaar zouden kunnen zijn [nov. 2015].


Hans geeft goede uitleg over de oefeningen en straalt rust en vertrouwen uit. Hij vatte het door mij gezegde positief samen waarna we de oefening nogmaals uitgevoerd hebben. Ik heb ervaren wat ik kan doen in stressvolle situaties en het gevoel van zorg hebben voor bepaalde zaken. Het heeft mij verlicht en het heeft mij met de neus op het feit gedrukt dat ik dicht bij mijzelf moet blijven en meer naar mijzelf moet luisteren [okt. 2015].


Hans zijn sessies verlopen vloeiend en hij geeft ze met veel zelfvertrouwen. Hij heeft een prettige, rustige manier van communiceren. Ik ben zeer tevreden over deze sessie, omdat ik deze ontspannender verliet, dan dat ik gekomen was [dec. 2015].


Hans is een goede coach. In deze sessie heeft ik de eenheid mogen ervaren in 'de ware ik' oefening. Mooi om, gebruikmakend van de natuur, dit uitgelegd te krijgen. Dankbaar om mij zo te voelen en te merken dat ik aan het veranderen ben [mei. 2016].


Kwam gisteravond als een dweil binnen bij Praktijk En-Theos en ging na een Touch of Matrix behandeling als nieuw naar buiten, ongelooflijk maar heel fijn hoe snel deze behandeling werkt. Heb ook daardoor heerlijk geslapen, iets wat mij de laatste tijd niet goed afging. [aug. 2016].


Na de behandeling bij Hans voel ik mij een ander mens. Licht op de schouders, ruimte in de longen en een bijzonder aanwezig zijn in mijn hart.  Mijn gedachten zijn rustig en vreedzaam [dec. 2016].


Ik heb van Hans een hele bijzondere Touch of Matrix behandeling gehad. Er gebeurde heel veel. Mijn gevoel is dat ik heb mogen 'los' laten. Hans is hele fijne therapeut die je vakkundig en intuïtief door het proces begeleid [ jan. 2017].


De sessie bij Hans heeft mij weer een duwtje in de goede richting gegeven. Ik heb nu vooral veel tijd met de kinderen doorgebracht en ervan genoten. Ik voel dat het contact met hen steeds beter wordt [jan. 2017].


Na een bijzondere Touch of Matrix sessie bij Hans merkte ik een sprankelend gevoel en sta ik nu weer veel positiever in mijn werk. De oefeningen raakten mij nu echt en de sessie heeft mij richting gegeven. Ik weet nu welke kant ik op moet [feb. 2017].


Hans is een ervaren coach die uit veel methoden kan kiezen om je verder te helpen. Mijn eerste Touch of Matrix behandeling was werkelijk baanbrekend voor mij. Ik tref het dat ik Hans heb leren kennen. Ik volg nu het programma Lichter Leven. Het biedt wat het zegt. Zorg niet alleen voor je (fysieke) lichaam, maar ook voor je geest. In dit soort tijden zo belangrijk om als mens overeind te blijven... Ik beveel Hans van harte aan! [sept. 2017]


Na een Touch of Matrix sessie bij Hans voelde ik  pff....verwondering, verbazing, ik heb er gedurende de dag vaak aan gedacht. Ik ben het aan het verwerken. Het geeft mij ook een beetje hoop: zou het nu echt klaar kunnen zijn? Kan ik nu echt opnieuw beginnen en alles vergeten? Het voelde als een doorbraak . [dec. 2017]


Ik heb bij Hans een sessie gehad van de touch of matrix methode. Wat een mooie methode, het heeft heel veel met me gedaan, is bijna niet te omschrijven. Voel zoveel rust in mijn hoofd. Heb boosheid, schuldgevoel maar ook mensen kunnen loslaten die ervoor bleven hangen. Nu een paar weken later komt de boosheid af en toe wel naar boven, laat het even toe want dat mag en laat het ook weer los en kan de rust weer vinden.[mei 2018]


En daar kwam ik dan bij Hans met een vraag om voor mijn algehele geestelijke en lichamelijke gezondheid wat te doen.

Vrij vlot had Hans door waarmee hij moest beginnen en voor ik het wist zakte ik door mijn knieën en lag (met begeleiding) op mijn rug in een soort van trance .

Snel daarna had hij het over dingen waar ik eigenlijk niets van wilde weten  en lang geleden al in een hoekje van mijn geest had weggestopt.

Dit opborrelen had zijn tijd nodig om over die thema,s na te denken. Een paar weken daarna weer naar hem toe en wederom snel door mijn knieën. Nu ging hij wat dieper op de materie in. Ook dit had een paar weken overdenkingstijd nodig.

Bij de derde keer kwam een goed overzicht  ten aanzien van mijn zielenroerselen  en  werd er een duidelijke inzicht aangeboden hoe ik uit mijn comfortzone kan komen zonder last te hebben van mijn ego die de comfortzone wil blokkeren.

En passant haalde hij ook de lichtzeurende pijn van mijn frozen shoulder en rug weg.

Nu al ben ik constant bezig om uit mijn comfort zone te treden en ten aanzien van moeilijke gesprekken is het een wondermiddel omdat ik nu tot in het diepste van mijn ziel zeg wat ik wil. Het lijkt wel of je door uit je comfortzone te treden er steeds meer leuke en interessante dingen op je pad komen.

Uiteindelijk is via zijn” vingerknipmethode”  de doelstelling van mijn vraag zeer goed en verrassend anders vervuld.

P.S., Het boek van Robert Bridgeman (start vandaag met een lichter leven) was een eyeopener en voor mij zeker nodig om te begrijpen wat Hans bedoelt.

LS  Amersfoort [sept. 2018]


Hans is een betrokken coach die je op verschillende manieren blijvend weet te transformeren. Zijn werkwijze geeft handvatten om aan de slag te gaan in de praktijk en blijvend resultaat te behalen.

RvR [juni 2019]


Wat een mooie coachingsessie was het bij Hans. Hans weet je op je gemak te stellen en je in al zijn rust te begeleiden. Hij geeft mij het vertrouwen om me open te stellen voor alles wat zich in de sessie voordoet en ook in de periode erna. Erg mooi!

CD[sept. 2019]

Ervaringen