Hoe zou het zijn om te ontdekken dat alles mogelijk is?
Hoe zou het zijn om echt te veranderen?
Touch of Matrix is een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Ik werk met technieken uit deze Touch of Matrix methodiek en ben gecertificeerd Touch of Matrix therapeut.

Touch of Matrix is een perfecte aanvulling op bestaande behandelingen. Het behandelt alle lagen van de mens; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een unieke methode gebaseerd op ontdekkingen uit de kwantumfysica die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een emotionele klacht kan zich fysiek uiten en een fysieke klacht kan zich mentaal of emotioneel uiten. Met Touch of Matrix kan een blokkade worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Je komt weer in balans en ervaart je eigen kracht en mogelijkheden.

Verbinding

De vergelijking (metafoor) wordt gemaakt met een iPhone, Smartphone of computer. Elke app of programma heeft zijn vaste plek. Hoe meer informatie op het externe geheugen van je iPhone of computer, hoe slechter de verbinding wordt met het internet. Bij een computer loopt een overvolle harde schijf vast. Als je op een iPhone of Smartphone het pictogram ingedrukt houd, dan komen de apps in beweging. Pas dan kun je ze verwijderen of verplaatsen en kan de inhoud van de telefoon worden veranderd. 

Alles wat je mee maakt in je leven wordt opgeslagen in je lichaam. Hoe meer je meemaakt aan ervaringen en gebeurtenissen, hoe voller je harde schijf wordt en hoe slechter jouw verbinding wordt met je omgeving. Zo worden er ook al programmaatjes van je ouders aan jou door gegeven en blijft er informatie op jouw harde schijf staan die geen functie meer hebben en er eigenlijk af mogen. Bij een Touch of Matrix behandeling maken we verbinding, je komt in beweging, we verwijderen oude informatie en downloaden nieuwe informatie.

In onderstaand filmpje legt de grondlegger van Touch of Matrix zelf uit wat de methode nu precies inhoud.

Voor de start van een behandeling bespreken we het van tevoren ingevulde intake formulier. Hiermee word je je bewust van je klacht / blokkade en formuleren we wat je graag zou willen. Vervolgens gaan we over op de behandeling.

Geïnspireerd?

Wil jij ook af van je stress en de die vage lichamelijke klachten? Wil jij leren loslaten en je vrij voelen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Je bent van harte welkom.