Missie en visie


Missie en visie.

Wie wil er nu niet gelukkig worden? Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die niet gelukkig wil worden. Ieder mens is op zoek naar geluk. Veel mensen zoeken dat geluk buiten zichzelf. Door meer bezit en meer status denken ze het geluk te kunnen vinden. Maar ze vinden het niet. Er blijft altijd iets knagen van binnen. Ook ik heb dit ervaren.

Door training en persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd mijn bewustzijnsniveau te verhogen en heb ik ervaren dat werkelijk geluk diep van binnen zit. In mij zelf. Dus ook als jij jouw bewustzijnsniveau veranderd zal je het geluk in jezelf gaan ontdekken.

Ieder mens is het waard om het geluk te vinden. Ieder mens heeft een kracht diep van binnen die ligt te wachten om ontdekt te worden. Meer dat gaat niet vanzelf. Daar moet je wel wat voor doen. Je leert om door je blokkades en je weerstanden heen te breken. Je leert hoe je overtuigingen je nu belemmeren. Dat vergt intensieve training en doorzettingsvermogen.

 

Missie en visie

Ik heb mijn enthousiasme en mijn passie gevonden. Ik volg mijn passie en mijn hart door met enthousiasme mensen te begeleiden in het vinden van zichzelf en hun passie. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan een wereld waarbij we weer aandacht voor elkaar hebben.

En dat is mijn missie. Mijn drive om jou op deze reis een stukje op weg te helpen. Om jou te begeleiden om op een duurzame manier te transformeren naar jouw authentieke zelf, om weer jezelf te mogen zijn, om je unieke kracht te ontdekken en om jouw passie en geluk te vinden. Ook jij bent het waard om ‘lichter’ en bewuster te kunnen leven.

Geïnspireerd?
Ben je geïnspireerd en geïnteresseerd? Wil jij je hart volgen en doen waar je gelukkig van wordt? Wil jij lichter leven?

Neem contact met mij op: email: of 06 38 90 39 69.

Een intakegesprek is gratis