Over mij


Hans Siepman

Over mij.

Mijn naam is Hans Siepman en ik heb een coachpraktijk in Leusden. Ik ben ook 1 van de mentoren binnen de Bridgeman organisatie.

Ik richt mij in mijn praktijk vooral op mensen die vastlopen en het even niet meer zien zitten. Uit ervaring blijkt dat je, een aantal keren in je leven, een punt bereikt waarbij je o.a. extra gevoelig bent voor angsten, stressspanningen op het werk en in je relatie en zorgen om de toekomst. Maar vooral richt ik mij op mensen die hier wat aan willen doen en daadwerkelijk het beste uit zichzelf willen halen.
Ik maak o.a. gebruik van het transformatieprogramma ‘Lichter Leven’. Een programma om jezelf te ontdekken en je passie te gaan leven. Je kunt veel meer dan je denkt. Ik leer je om uit je comfortzone te komen en je angsten te overwinnen. Daarvoor zal je moeten trainen en leren loslaten.

Met mijn manier van coachen help ik cliënten op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf. Daarnaast help ik cliënten om te ontdekken waar ze toe in staat zijn en hun passie te leven! Ik pas verschillende coachtechnieken- en vaardigheden toe en heb inzicht in alles wat een coach over de hersenen en hun functies dient te weten en weet deze ook toe te passen.

Door opleidingen die ik bij de School voor Coaching heb gevolgd, kan ik gebruik maken van diverse coachtechnieken zoals o.a. : Systeem denken, de STAR-methode, het interventiemodel, de gouden driehoek, de cirkel van 8, Transformationeel leren, Functionele Analyse, Proactief coachen en diverse teamcoach vaardigheden.

Naast mijn werk als coach ben ik ook energetisch therapeut en werk ik met interventietechnieken om cliënten met acute issues te kunnen helpen. Dat kan het wegnemen van trauma’s en angsten zijn of de behandeling van lichamelijke klachten. Ik ben erkend Touch of Matrix therapeut en ik ben ingewijd als REIKI Master. Hier kun je alles over Reiki lezen.

Coach en ervaringsdeskundige

Ik weet wat het is om door een diep dal te gaan, maar ik weet ook hoe het voelt om daar weer uit te komen.

In 2014 kreeg ik te maken met boventalligheid, stress en gezondheidsklachten. Dat was voor mij het keerpunt en achteraf kan ik zeggen dat deze moeilijke periode me veel heeft gebracht. Ik heb in mijzelf geïnvesteerd door het volgen van opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik o.a. de opleiding ‘Lichter Leven coach’ gevolgd volgens de Bridgemanmethode en me op deze manier ontwikkeld van een meer cognitieve coach naar een transformatiecoach.
Door mijn jarenlange ervaring en door mij regelmatig bij te scholen kan ik mijn cliënten goed begeleiden.